de hef advocaten westersingel rotterdam
kort en middelkoop westersingel rotterdam
Mr. Biesbroek

Mr. (Pam) Biesbroek

Mr. Biesbroek studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al tijdens haar studie werd haar interesse voor de rechtspositie van jongeren gewekt. Door haar vrijwilligerswerk bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel was al vrij snel duidelijk, dat ze als advocaat voor jongeren aan de slag wilde. Na enige tijd als buitengriffier te hebben gewerkt bij de rechtbank in Dordrecht is mr. Biesbroek in 2000 be√ędigd als advocaat. Sindsdien is zij werkzaam op het terrein van het jeugdrecht, familierecht en het strafrecht. Mr. Biesbroek is lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten. Met ingang van 2022 werkt mr. Biesbroek bij De Hef Advocaten. Mr. Biesbroek staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden Personen- en Familierecht en strafrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied.

Mr. Boelaars

Mr. J.J. (Josiena) Boelaars

Mr. Boelaars heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft daar haar Master strafrecht behaald. Haar studie combineerde zij met het werken voor een gerenommeerde strafpleiter en zo is haar liefde voor het vak ontstaan. De keuze voor de advocatuur was dan ook snel gemaakt. De afgelopen jaren heeft mr. Boelaars zich als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht, het familie- en jeugdrecht en het psychiatrisch patiëntenrecht.
Mr. Boelaars staat geregistreerd op de rechtsgebieden Personen- en Familierecht en strafrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied.

Mr.  Dijke

Mr. J.W. (Jack) Dijke

Mr. Dijke is na zijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit (1997) gaan werken bij de FNV. Hij heeft zich daar toegelegd op individuele rechtshulpverlening op gebied van arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Vanaf 2000 is mr. Dijke werkzaam in de advocatuur. In zijn huidige praktijk houdt hij zich bezig met arbeids-, sociaalzekerheidsrecht en het strafrecht. Mr. Dijke staat geregistreerd op deze drie rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied. Mr. Dijke verleent zijn diensten zowel aan particulieren als aan ondernemers.

Mr. Middelkoop

Mr. L.A. (Laura) Middelkoop

Mr. Middelkoop studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij begon haar loopbaan in 2001 als advocaat ‘corporate litigation’ bij NautaDutilh. Inmiddels heeft zij een ruime procesrechtelijke ervaring, waarbij zij zich richt op het strafrecht, het jeugdrecht en het familierecht. Bovendien verleent zij specialistische rechtsbijstand aan personen waarvan het Openbaar Ministerie wil dat zij gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische kliniek.
Mr. Middelkoop staat geregistreerd op de rechtsgebieden Personen- en Familierecht en strafrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied.

Mr. Kendall

Mr. Q.F.B.W. (Quincy) Kendall

Mr. Kendall heeft zijn studie Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gecombineerd met het opdoen van werkervaring in het bedrijfsleven, de overheidssector en de advocatuur. Na zijn afstuderen in de specialisaties strafrecht en bestuursrecht heeft hij zich ontwikkeld tot een advocaat met de nodige advies- en proceservaring in het (ruimtelijk) bestuursrecht, huurrecht, zakenrecht en contractenrecht. Mr. Kendall is nu werkzaam in de algemene praktijk met als rechtsgebieden algemene praktijk (bestuursrecht en burgerlijk recht) en het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte). Mr. Kendall staat geregistreerd op deze twee rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied.
Mr. Kendall past zijn kennis en ervaring op z'n Rotterdams (lees: rechtdoorzee en resultaatgericht) toe ten behoeve van de particulieren en ondernemers die hij tot zijn clientèle mag rekenen.