de hef advocaten westersingel rotterdam
kort en middelkoop westersingel rotterdam
Mr. Boelaars

Mr. J.J. (Josiena) Boelaars

Mr. Boelaars heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft daar haar Master strafrecht behaald. Haar studie combineerde zij met het werken voor een gerenommeerde strafpleiter en zo is haar liefde voor het vak ontstaan. De keuze voor de advocatuur was dan ook snel gemaakt. De afgelopen 7 jaar heeft mr. Boelaars zich als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht, het familie- en jeugdrecht en het psychiatrisch patiƫntenrecht.

Mr.  Dijke

Mr. J.W. (Jack) Dijke

Mr. Dijke is na zijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit (1997) gaan werken bij de FNV. Hij heeft zich daar toegelegd op individuele rechtshulpverlening op gebied van arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Vanaf 2000 is mr. Dijke werkzaam in de advocatuur. In zijn huidige praktijk houdt hij zich bezig met arbeids-, sociaalzekerheidsrecht, strafrecht en bestuursrecht als het gaat om VOG en CBR zaken. Mr. Dijke verleent zijn diensten zowel aan particulieren als aan ondernemers.

Mr. Middelkoop

Mr. L.A. (Laura) Middelkoop

Mr. Middelkoop studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij begon haar loopbaan in 2001 als advocaat ‘corporate litigation’ bij NautaDutilh. Inmiddels heeft zij een ruime procesrechtelijke ervaring, waarbij zij zich richt op het strafrecht, het jeugdrecht en het familierecht. Bovendien verleent zij specialistische rechtsbijstand aan personen waarvan het Openbaar Ministerie wil dat zij gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische kliniek.

Mr. Kendall

Mr. Q.F.B.W. (Quincy) Kendall

Mr. Kendall heeft zijn studie Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gecombineerd met het opdoen van werkervaring in het bedrijfsleven, de overheidssector en de advocatuur. Na zijn afstuderen in de specialisaties strafrecht en bestuursrecht heeft hij zich ontwikkeld tot een advocaat met de nodige advies- en proceservaring in het (ruimtelijk) bestuursrecht, huurrecht, zakenrecht en contractenrecht. Mr. Kendall past zijn kennis en ervaring op z'n Rotterdams (lees: rechtdoorzee en resultaatgericht) toe ten behoeve van de particulieren en ondernemers die hij tot zijn clientèle mag rekenen.

Mr. Kort

Mr. K.S. (Karen) Kort

Mr. Kort studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij is in 1998 in Leeuwarden beëdigd als advocaat en sinds 2002 werkt zij in Rotterdam. Vanaf het begin van haar loopbaan heeft zij zich gericht op het strafrecht, jeugdrecht en familierecht (inclusief psychiatrisch patiëntenrecht). Naast Engels spreekt mr. Kort ook vloeiend Frans.