de hef advocaten westersingel rotterdam
kort en middelkoop westersingel rotterdam

Contact en route

Ons kantoor is gevestigd aan de Westersingel 92 te Rotterdam, om de hoek bij het museum Boijmans van Beuningen.

U kunt aan de Westersingel betaald parkeren. Daarnaast is er naast het museum Boijmans van Beuningen een parkeergarage (parking Museumpark). Ons kantoor heeft één parkeerplek op het terrein. Laat het ons even weten als u hiervan gebruik wilt maken.

Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Metrolijnen A, B of C (richting Schiedam Centrum of De Akkers) brengen u naar de halte Eendrachtsplein. U bent dan in minder dan vijf minuten bij ons kantoor. De tram stopt nog dichterbij: tram 20 (richting Lombardijen) en tram 7 (richting Willemsplein) stoppen bij de halte Museumpark. Vanaf daar hoeft u alleen nog maar naar de overkant van de singel te lopen.

Geheimhouding

Wij zijn, net als alle advocaten, verplicht tot geheimhouding: we mogen geen informatie over onze cliƫnten en de zaken die wij behandelen naar buiten brengen. Deze geheimhouding geldt ook voor de personen, die voor De Hef Advocaten werken. U kunt dus in alle vertrouwelijkheid met ons praten.

Alleen wanneer een cliënt hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft, en wij dit ook in het belang van de zaak achten, kunnen wij informatie aan derden verstrekken.