Advocaat

Mr. Gregory Romet

Mr. Romet is sinds 2017 advocaat en heeft zijn studie Nederlands recht, met afstudeerrichting Bedrijfs- en Financieel recht, afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Gregory heeft, alvorens hij de overstap naar de advocatuur heeft gemaakt, ervaring opgedaan binnen de financiële sector. Zo heeft Gregory gewerkt bij één van de Nederlandse toezichthouder op financiële instellingen en binnen verscheidene financiële instellingen.
 
Gregory heeft een passie voor het uitdokteren van (juridische) vraagstukken. Binnen de Hef advocaten combineert Gregory dan ook een advies- en procespraktijk met de focus op een breed scala van (consumentrechtelijke) geschillen met al dan niet een financieel karakter. Daarnaast heeft Gregory zich weten te bekwamen in (executie) geschillen die zich voor kunnen doen bij de ten uitvoerlegging van vonnissen.
 
Mr. Romet staat geregistreerd op het rechtsgebied Burgerlijk procesrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalanderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten twintig opleidingspunten te halen.
 
Gregory is lid van de Vereniging Jonge Procesadvocaten.

Mijn expertises

Terug

Maak kennis met mijn collega's

Mr. Jack Dijke
Neem contact met mij op
Mr. Pam Biesbroek
Neem contact met mij op
Mr. Quincy Kendall
Neem contact met mij op
Mr. Josiena Boelaars
Neem contact met mij op
Mr. Laura Middelkoop
Neem contact met mij op