Advocaat

Mr. Quincy Kendall

Mr. Kendall heeft zijn studie Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gecombineerd met het opdoen van werkervaring in het bedrijfsleven, de overheidssector en de advocatuur. Na zijn afstuderen in de specialisaties strafrecht en bestuursrecht heeft hij zich ontwikkeld tot een advocaat met de nodige advies- en proceservaring in het (ruimtelijk) bestuursrecht, huurrecht, zakenrecht en contractenrecht. Mr. Kendall is nu werkzaam in de algemene praktijk met als rechtsgebieden algemene praktijk (bestuursrecht en burgerlijk recht) en het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte).
 
Mr. Kendall is een toonbeeld van standvastigheid in de juridische wereld. Met zijn creatieve intellect en scherpe inzicht, gaat hij op zoek naar innovatieve oplossingen. Met zijn analytische vaardigheden doorgrondt hij de kern van iedere zaak om zo doeltreffende strategieën te ontwikkelen. Deze slagvaardige advocaat is onvermoeibaar in zijn inzet om de belangen van zijn cliënten te behartigen.
 
Mr. Kendall staat geregistreerd op de rechtsgebieden algemene praktijk en huurrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied. Mr. Kendall past zijn kennis en ervaring op z'n Rotterdams (lees: rechtdoorzee en resultaatgericht) toe ten behoeve van de particulieren en ondernemers die hij tot zijn clientèle mag rekenen.

Mijn expertises

Terug

Maak kennis met mijn collega's

Mr. Gregory Romet
Neem contact met mij op
Mr. Josiena Boelaars
Neem contact met mij op
Mr. Jack Dijke
Neem contact met mij op
Mr. Pam Biesbroek
Neem contact met mij op
Mr. Laura Middelkoop
Neem contact met mij op