Advocaat

Mr. Laura Middelkoop

Mr. Middelkoop studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij begon haar loopbaan in 2001 als advocaat ‘corporate litigation’ bij NautaDutilh. Inmiddels heeft zij een ruime procesrechtelijke ervaring, waarbij zij zich richt op het strafrecht, het jeugdrecht en het familierecht. Bovendien verleent zij specialistische rechtsbijstand aan personen waarvan het Openbaar Ministerie wil dat zij gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische kliniek.
 
Mr. Middelkoop zorgt met haar consciëntieuze aanpak dat geen enkel juridisch detail aan haar aandacht ontsnapt. Met haar ijzersterke doorzettingsvermogen laat ze zich niet afschrikken door obstakels.  Ze denkt buiten de gebaande paden en vindt innovatieve oplossingen voor complexe juridische problemen. Haar passie voor rechtvaardigheid is duidelijk zichtbaar in al haar inspanningen.
 
Mr. Middelkoop staat geregistreerd op de rechtsgebieden familierecht, psychiatrisch patiëntenrecht en strafrechtin het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied. 

Mijn expertises

Terug

Maak kennis met mijn collega's

Mr. Jack Dijke
Neem contact met mij op
Mr. Josiena Boelaars
Neem contact met mij op
Mr. Gregory Romet
Neem contact met mij op
Mr. Pam Biesbroek
Neem contact met mij op
Mr. Quincy Kendall
Neem contact met mij op