Advocaat

Mr. Josiena Boelaars

Mr. Boelaars heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft daar haar Master strafrecht behaald. Haar studie combineerde zij met het werken voor een gerenommeerde strafpleiter en zo is haar liefde voor het vak ontstaan. De keuze voor de advocatuur was dan ook snel gemaakt. De afgelopen jaren heeft mr. Boelaars zich als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht, familie- en jeugdrecht en het psychiatrisch patiëntenrecht.
 
Mr. Boelaars combineert empathie en nuchterheid op een indrukwekkende manier. In haar benadering van zaken is ze kalm en analytisch en dit resulteert in weloverwogen beslissingen en strategieën. Ze luistert aandachtig naar haar cliënten en zet zich volledig in voor het behartigen van hun belangen. Ze biedt deskundigheid en weloverwogen advies met een menselijke benadering.
 
Mr. Boelaars staat geregistreerd op de rechtsgebieden strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en familierecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied

Mijn expertises

Terug

Maak kennis met mijn collega's

Mr. Jack Dijke
Neem contact met mij op
Mr. Gregory Romet
Neem contact met mij op
Mr. Laura Middelkoop
Neem contact met mij op
Mr. Quincy Kendall
Neem contact met mij op
Mr. Pam Biesbroek
Neem contact met mij op