Advocaat

Mr. Jack Dijke

Mr. Dijke is na zijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit (1997) gaan werken bij de FNV. Hij heeft zich daar toegelegd op individuele rechtshulpverlening op gebied van arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Vanaf 2000 is mr. Dijke werkzaam in de advocatuur. In zijn huidige praktijk houdt hij zich bezig met arbeids-, sociaalzekerheidsrecht en het strafrecht.
 
Met zijn nuchtere benadering en scherpe oog voor detail, kan mr. Dijke zelfs de kleinste nuances in een zaak opmerken. Dit is van onschatbare waarde bij het opbouwen van een sterke juridische strategie. Zijn vermogen om feiten te ontleden en te begrijpen, leidt tot doelgerichte en effectieve acties. Mr. Dijke plant elke stap zorgvuldig vooruit en neemt snelle en doortastende beslissingen.
 
Mr. Dijke staat geregistreerd op de rechtsgebieden arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied. Mr. Dijke verleent zijn diensten zowel aan particulieren als aan ondernemers.

Mijn expertises

Terug

Maak kennis met mijn collega's

Mr. Josiena Boelaars
Neem contact met mij op
Mr. Pam Biesbroek
Neem contact met mij op
Mr. Laura Middelkoop
Neem contact met mij op
Mr. Quincy Kendall
Neem contact met mij op
Mr. Gregory Romet
Neem contact met mij op