Advocaat

Mr. Pam Biesbroek

Mr. Biesbroek studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al tijdens haar studie werd haar interesse voor de rechtspositie van jongeren gewekt. Door haar vrijwilligerswerk bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel was al vrij snel duidelijk, dat ze als advocaat voor jongeren aan de slag wilde. Na enige tijd als buitengriffier te hebben gewerkt bij de rechtbank in Dordrecht is mr. Biesbroek in 2000 beëdigd als advocaat. Sindsdien is zij werkzaam op het terrein van het jeugdrecht, familierecht en het strafrecht. Mr. Biesbroek is lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten. Met ingang van 2022 werkt mr. Biesbroek bij De Hef Advocaten.
 
Mr. Biesbroek begrijpt dat achter elke juridische zaak een menselijk verhaal schuilgaat, vaak vol emoties, zorgen en angsten. Ze neemt de tijd om echt te luisteren naar haar cliënten, gevoelens te begrijpen en een sterke band van vertrouwen op te bouwen. Tegelijkertijd graaft mr. Biesbroek diep in de feiten, analyseert ze grondig en zoekt altijd naar nieuwe invalshoeken om de zaak te versterken.
 
Mr. Biesbroek staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden familierecht en strafrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied.

Mijn expertises

Terug

Maak kennis met mijn collega's

Mr. Laura Middelkoop
Neem contact met mij op
Mr. Jack Dijke
Neem contact met mij op
Mr. Gregory Romet
Neem contact met mij op
Mr. Quincy Kendall
Neem contact met mij op
Mr. Josiena Boelaars
Neem contact met mij op