De Hef advocaten

Hoe werken wij?

Onze advocaten bemiddelen, onderhandelen, adviseren en procederen over juridische zaken. Hier hebben we een transparante en duidelijke werkwijze voor. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.
 
Gratis intakegesprek
Wanneer u met een juridische kwestie te maken krijgt, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Zodra hieruit blijkt dat het een zaak is waarbij we u kunnen helpen, maken we zo snel als mogelijk een afspraak voor een intakegesprek. Dit gratis gesprek is bedoeld om kennis te maken en om in te schatten wat de kansen zijn om de zaak tot een goed einde te brengen.
 
Geheimhouding
Wij zijn, net als alle advocaten, verplicht tot geheimhouding. Dit betekent dat we geen informatie over onze cliënten en zaken naar buiten brengen. Deze geheimhouding geldt ook voor personen die voor De Hef Advocaten werken. U kunt dus in alle vertrouwen met ons praten. Alleen wanneer een cliënt hiervoor toestemming geeft, en wij dit ook in het belang van de zaak achten, kunnen wij informatie aan derden verstrekken.
Plan van Aanpak
Mochten we na het kennismakingsgesprek besluiten om samen te werken aan uw zaak, dan maken we een nieuwe afspraak om de zaak te bespreken. We nemen in dit gesprek de mogelijkheden door en maken een plan van aanpak. In dit plan leggen we vast welke stappen we gaan zetten om het gewenste resultaat te behalen. Bent u akkoord met het plan? Dan gaan we zo snel als mogelijk voor u aan de slag.
 
De procedure
Tijdens de procedure adviseren wij u regelmatig over het doorzetten van de zaak of het eventueel instellen van hoger beroep. We overleggen met u zodra er een kans is op een betere uitkomst en wegen dit in goed overleg nauwkeurig af tegen eventuele risico’s en kosten.
 
Gratis spreekuur
Omdat elke vraag anders is, is geen antwoord hetzelfde. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom hebben we iedere woensdag tussen 17.00u en 19.00 uur een gratis spreekuur. In dit spreekuur kunt u uw juridische vragen aan ons voorleggen.
 
Wilt u langskomen voor een gratis spreekuur? Laat het ons dan weten via 010-7171708 of per e-mail info@dehefadvocaten.nl.

Over ons

Bij de Hef advocaten omarmen we diversiteit in rechtsgebieden zodat wij een ruim scala aan juridische diensten kunnen aanbieden. Wij behartigen uw belangen met de focus op persoonlijke en transparante communicatie. 

Kosten

Nederland kent een systeem van gefinancierde rechtshulp (Pro deo). Dit houdt in dat de overheid de advocaatkosten subsidieert wanneer de rechtszoekende een laag inkomen heeft. In dat geval hoeft er alleen een eenmalige eigen bijdrage betaald te worden...